The Light - Posted by Light

Posted by CarolFL on April 10, 2000 at 14:19:55:

At the risk of casting a shadow, I would make a couple of suggestions:

  1. Turn off your caps lock so that your posts are more legible.
  2. Go to the main Newsgroup and start reading there, as well as in the "how to " articles (link on the side of the top), and a few success stories too.
  3. Take a deep breath.

You will find lots of help here, but my experience of your post is that it’s like a streaker in a shopping mall! (sorry, I’m old enough to relate, you no doubt are not)

Accomplishing the above won’t take forever, and once you have, you will be able to formulate questions a couple at a time, to which you will find adequate responses, I’m sure.

Take care.
Carol
PS Don’t forget the deep breath … and exhale!

The Light - Posted by Light

Posted by Light on April 10, 2000 at 12:42:30:

I TRULY LOVE THE IDEA OF FIXING UP PROPERTY.I LOVE TO SEE THE BEFORE AND AFTER OF A PROJECT. I’M ALSO NEW TO THE INTERNET, SO I WAS SHOCKED TO KNOW THAT THEY HAD A SECTION WERE YOU DISCUSSED REAL ESTATE AND HOW HELPFUL EVERY ONE SEEMS TO BE.I WISH THAT I HAD FOUND IT SOONER. BUT,BETTER LATE THAN NEVER.I NEED TO KNOW IF THERE IS A WAY THAT I CAN PURCHASE A HOUSE THAT I WOULD LIKE TO MOVE INTO WITH ABSOLUTLEY NO MONEY OF MY OWN AND TURN AROUND AND MAKE AT LEAST 10-20 THOUSAND CASH BACK AT THE TIME OF CLOSING. I LIVE PAYCHECK TO PAYCHECK AND THIS COULD START US WITH A GOOD CASH FLOW AND CLEAN UP OUR CREDIT. I ALSO LIVE IN AN APARTMENT. I LIVE IN HOUSTON,TEXAS. SHOULD I ASK A REALATOR? DOES THE CASH BACK DETERMINE THE AMOUNT OF THE HOUSE?? IS THIS A GOOD IDEA ON GOVERNMENT FORECLOSED
PROPERTY. ALSO, MY HUSBAND IS A VETERAN. HE HAS A VA HOME CERTIFICATE THAT IS WORTH ABOUT 120,000.00 CAN YOU USE THEM TO PURCHASE PROPERTY WITH HAVING TO PUT ANY MONEY DOWN.EVERY TIME WE ARE INTERESTED IN A HOME THEY WANT SOME KIND OF EARNEST MONEY WHICH WE DO NOT HAVE.ANY INFO YOU CAN PROVIDE IS GREATLY APPRECIATED. MY HUSBAND AND I ARE SO TIRED OF WORKING FOR OTHER PEOPLE AND NOT SEEING THE
LIGHT. I TRULEY BELEIVE THAT REAL ESTATE IS THE LIGHT. ALSO, I KNOW THIS SOUNDS PATHETIC BUT I’M DESPERATE TO FIND AN ANSWER THAT COULD MOVE US IN A MONTH OR TWO AND BE ON OUR WAY TO PROSPERITY.